gra bardzo ciekawa i dosc trudna trzeba miec troche cierpliwosci do dyspozycji mamy 3 typy pojazdow:
Czolgi: lekkie srednie ciezkie
Niszczyciele czolgow
Dziala samobiezne
bardzo ciekawy system badan gra warta poswiecenia czasu
http://www.youtube.com/wa...feature=related
jesli ktos ma ochote zagrac nie na probe tylko zeby pograc niech napisze do mnie bo sa tylko 3 klucze
Jeżeli chcecie sie trochę hardcorowo pobawić czołgami to polecam tzw. tank maps w Red Orchestra. Tylko tam żeby coś osiągnąć potrzeba conajmniej dwóch w obsadzie czołgu.
Polecam Wam koguciki zachowac spokoj i jesli ciaglee chcecie sobie o grze porozmaiwac, to niema problemu, ale robci to troszke inaczej, a jak macie Assasin i Marcin zbyt malo lat na ta gre, to najlepiej dajcie sobie spokoj i grajcie w CFa, jesli usuniecie tych, jakze madrych postow sie nie podoba, to wieczorem bede na vt se pogadac mozemy, a no i Assa, jestes starszy, zachowuj sie jak kolo, a nie jak dzieciak, ty Marcin tez, bo cos w was agresywne emocje przez te czolgi wychodza.
ok usunołeś wyzwiska ale po kiego hu..... usunołeś nazwy czołgów co ?????????
mam swoje problemy w domu i wogule ( wtajemniczeni wiedzą ) a po 2 tak mnie wychwali żeby mówić szczerze co się myśli i dalej to będę robił bo nikt nie wymusi na mnie cenzury dlatego napisałem to co napisałem i bede pisał dalej jeśli ktoś coś poskoczy do mnie lub do kogoś a to ze marcinek się przechwalał to napisałem prawdę . POZDRO
To se /sprzedajê siê pod latarni±/ pisz cwaniaku, a twoje problemy zostawiaj w domu, a nie mi je wypominaj, bo mnie one /mam ma³ego wacka/ obchodza, tak jak moje ciebie, a jak sie nie podoba, to kij ci w oko, naucz sie pisac jak dorosly a nie jak niedorozwoj, macie do mnie same zastrzezenia, nie Oprawca nie dojebalem sie, jakbyscie pisali jak dorosli temat jest nie ruszony, co widac do pewnego momentu, taa, usunoles, a czemu? co /sprzedajê siê pod latarni±/ pamiec zawodzi jakie tam dopiski byly? Jak sie nie bedziecie ogarynac to i ja nie bede sie raczej zbytnio hamowal,, a jak ci sie zacznie chec na spamowanie, niewiem, w drodze jakiegos odwetu, to dlugo sobie nie popiszesz
assasin napisa³/a:
ok usunołeś wyzwiska ale po kiego hu..... usunołeś nazwy czołgów co ?????????
mam swoje problemy w domu i wogule ( wtajemniczeni wiedzą ) a po 2 tak mnie wychwali żeby mówić szczerze co się myśli i dalej to będę robił bo nikt nie wymusi na mnie cenzury dlatego napisałem to co napisałem i bede pisał dalej jeśli ktoś coś poskoczy do mnie lub do kogoś a to ze marcinek się przechwalał to napisałem prawdę . POZDRO
lolz /sprzedajê siê pod latarni±/ 2 latka, pisz jak pisales, to w koncu nic nie napiszesz, a jak dorosniesz do rozmowy glosowej, to zapraszam wieczorem na vt, a nie dalej spamujemy w tym temacie.
Ostatnio zmieniony przez Wdupiemampro 2011-01-12, 10:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Dobra czy w tej grze jest jakiś friend system? Mam konto i całkiem nieźle mi idzie gra ruskimi czołgami. Jestem szczęśliwym posiadaczem BT-2 i AT-1 (i połowy kasy na SU76 albo BT-7). jakby co moja ksywa w grze (uwaga o dziwo) maxiz.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum