SÅ‚uchajcie nie wiem o co chodzi ale mój PC zostaÅ‚ zablokowany niewiem jakim prawem i nagrodzony karÄ… 500zÅ‚ za odwiedzanie zakazanych stron itp. Åšmigam po FB a tu wyskakuje mi komunikat blokujacy calego compa "policja, twoj komputer zostal zablokowany". o co /sprzedajê siê pod latarni±/ tym skorumpowanym szmatom chodzi? kozystam z internetu jak kazdy inny i nic podobnego nie wiem gdzie moglbym wejsc na jakas strone gdzie jest to zabronione ! Jeżeli ktoÅ› wie coÅ› na ten temat, znalazÅ‚ by o tym jakiekolwiek informacje niech tu napisze bo mnie szlak trafi juz... . nawet nie wiem co mam zrobic. postaram sie jakims cudem wchodzi i obserwowac ale gre moge wybic sobie z glowy do poki tego nie wyjasnie, bo placic nie mam zamiaru za nic.
Yupi !!! Wszystko już naprawiłem a zanim informacje wszystkie znalazłem to narobiłem hałasu tutaj xd http://www.komputerswiat....od-policje.aspx podobnie jak krugi wstawił link i wszystko jest opisane o próbie oszustwa ale z usunięciem tego co oni piszą to nic nie działa i naprawiłem to w trybie awaryjnym za pomącą program Quick Care który miałem na kompie zainstalowany dawno tem! Włączyłem przywracanie systemy z dnia 12 i wszystko jest:)
Ale przyznam że jak zobaczyłem ten błąd to białej gorączki dostałem myśląc za jakie grzechy !
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum