Wys³any: 2012-10-31, 13:14 CrossFire-Info.PL Nowe forum Polskiej Sceny CF
Witam chciałbym zaprosić was na nowe forum/portal Polskiej Sceny CrossFire EU/NA, na którym można znaleźć porady związane z grą i nie tylko.
Zapraszam http://crossfire-info.pl/
Mogę się zarejestrować jako abyście meli większą frekfencje ppl. A dla nas wszystkich ( dla większości z clanu ) to nasze forum jest Polską Sceną CFa.
powiem tak uważam że dwa portale na temat crossfire jest za dużo i uważam że cf.pl jest lepsze dlatego że jest dłużej i więcej użytkowników się loguje oraz jest łatwiejszy w obsłudze.
ja tam konta nie założę bo po kija...na cf.pl nie wchodziłem ani na żadne inne forum tego typu. Wejdę a nasze forum kilka razy w dniu i to mi wystarczy
hmm wlasciwie nowe forum CF.pl moze byc spoko o ile sie ktos tym rozsadnie zajmie.. Napewno na Naszym forum jest wszystko co potrzeba i na bierzaco aktualizowane, wiec klanowiczom nie potrzeba innej strony, ale takowa scena CFa powinna jakos sie trzymac
sintex [Usuniêty]
Wys³any: 2012-11-01, 18:57
[P]*Malibu napisa³/a:
powiem tak uważam że dwa portale na temat crossfire jest za dużo i uważam że cf.pl jest lepsze dlatego że jest dłużej i więcej użytkowników się loguje oraz jest łatwiejszy w obsłudze.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum