Dorwij jakiegoś lapka z i7 jak chcesz za niego zapłacić 4tys zł. NIE kupuj lapków z i5 za tyle pieniędzy, bo po prostu się nie opłaca.
Kambo mam pytanie. Wygodnie się gra na takim małym ekranie w fpsy? Osobiście zastanawiam się nad lapkiem/pc do 4k i nie wiem... sercem jestem za PC a chciałbym lapka, bo jest wygodniejszy i bardziej praktyczny...
taki sam kupiłem żonie 1,5 roku temu, tylko że z inną klawiaturą, która już się wytarła, ale ta podświetlana wydaje się na batdziej wytrzymałą
Dobra dziś kupiłem laptopa, słuchawki oraz podkładke
Więc tak
Kupilem laptopa HP envy m6 silver z procesorem i5, karta graficzna Radeon HD 7670m, 8 GB ramu który mogę rozszerzyc do 16gb, dysk 750gb oraz dzwięk audio beat,
Słuchawki SteelSeries 4H i podkładke steelseries i koszt wszystkiego wyniósł mi 3100 zł jutro kupuję myszkę steelseries kinzu i torbe na laptopa razera
Dobrze kupiłem podajcze wasze opinie
no ja powiem ze to jest ladny laptop i godny tej ceny
mnie osobiscie laptopy niekreca wole stacjonarke lecz jestem pewny ze dokonales dobrzego wyboru XD
Słuchawki, myszka moim zdaniem - porażka. Dlaczego? Wiem bardzo dużo o słuchawkach i ten cały sprzęt 'gamingowy' gra jak normalne słuchawki za 100 zł. Myszka - badziew od najbardziej komercyjnej i spedalonej firmy na rynku!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum