pisze po raz drugi, za pierwszym razem podczas potwierdzania ogromnego postu strona mi sie popsuła -.-
a więc w skrócie. Który telefon wybrać L5 czy Galaxy Ace
Chyba że polecacie coś od siebie.
Cena do 300PLN (może być używany).
Ja osobiście wybrałbym L5, lecz z chęcią poczytam Wasze propozycje
Nie wiem jak teraz kosztuje, ale ja mam nokie n97: przód dotyk rozsuniesz masz klawiaturę qwerty, aparat carl zeiss 5 mpix, pamięć telefonu 50mb + wbudowany dysk wewnętrzny 32 gb, nHD 3.5", bt 2.0, wlan, 3G HSDPA, usb 2.0, Transmitter RDS - włączasz muzykę i ustawiasz transmitter na 97 mhz (załóżmy) następnie ustawiasz taką samą częstotliwość w radiu i możesz słuchać muzyki w aucie, przez wieże itp., co do opcji masz wszystko co trzeba do prac biurowych, system Symbian (do tego telefonu jest tona aplikacji, których sam nie ogarniesz do końca telefonu), real player do filmów (nie trzeba konwertować, sam telefon to robi), bateria, zależy od właściciela oczywiście, mi trzyma 5-6 dni (słuchanie mp3, dzwonienie, sms). podwójne głośniki stereo... Jak dla mnie mi on odpowiada i nie zamienię go na żaden inny model.
szczerze ja bym chyba wybral tego LG5, ten Samsung Galaxy niby fajny ale jakos ja osobiscie nieprzepadam za samsungami XD
osobiscie posiadam Sony Xperie P
poczatkowy system android jest 2.3.1 lecz po 5-7 dniach wskoczyla mi aktualizacja do najnowszego 4~xD
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum