Oczekuje wydajności, dobrej jakości dźwięku i ekranu 4,5"-5".
Rozdzielczość wyświetlacza najlepiej ~720p. Aparat jest sprawą drugorzędną, chociaż mile widziane nagrywanie filmu w 720p/1080p. System (Android/Windows Phone 8) do rozważenia. To chyba tyle z ważniejszych kryteriów.
Nowy jedynie. Z tego co widzę nieużywany Nexus 4 stoi około 1200, więc ewentualnie mógłbym dołożyć te 2 stówki (chociaż zniechęca mnie 16GB pamięci bez możliwości rozszerzenia). Wynalazki polskich firm mnie nie interesują (stosunkowo dużo negatywnych opinii).
Generalnie nie spieszy mi się z kupnem. Najpóźniej chcę kupić w sierpniu/wrześniu. Może lepiej jeszcze poczekać, a pojawi się coś nowego lub ceny spadną?
Polecam Ci Samsunga SIII, LG E975(aktualnie sam mam i jestem b.zadowolony) 32GB pamieci 2G ram 4rdzeniowy procek 1,5ghz, wyjebany ekran IPS który jest lepszy niz w SIII
aparat 13mp chociaz s3 robi lepsze zdj 8mp ... nagrywanie w full hd duza bateria... Cena ok 1100zł , ale lepiej poczekaj i kup S4, napewno spadnie z ceny a sa duzo bardziej wytrzymale, a jak chcesz cos wiekszego troszke to Samsung Tab 3 najlepszy fon na rynku xD
A ja Ci polecam wszelkie Nokie Lumie, system windows 8.0 ( wkrotce 8.1). Mysle ze do 1000zł znajdziesz idealna lumie dla siebie a jest w czym wybierac, polecam Ci tą marke bo sam jestem uzytkownikiem Lumi 520 (najtansza) i jestem zachwycony nią. Ekran 4 cale, bateria przy czestym uzytkowaniu trzyma UWAGA! do 3dni, co jest chyba wyczynem w swiecie smartfonow z wieloma bajerami. Wyglad kafelek dla nie ktorych jest odpychajacy, jednak dla mnie jest to dosc ciekawa opcja. Nokia oferuje Ci za darmo mapy i nawigacje, testowalem i musze powiedziec łał, duzy plus za to tak wiec mysle ze nie bedziesz mial czego zalowac.
Dodam tylko ze mimo tego ze windows ma mniej gier i aplikacji od androida dla mnie jest lepszy bo rusz dodaja aktualizacje i mnostwo gier i aplikacji, tych platnych i tych nie.
-Xiaomi wolę nie brać, bo jakby się coś miało zepsuć to potem będzie problem z reklamacją.
-OnePlus One póki co jest niedostępny dla szerszego grona odbiorców (można go kupić tylko jak się otrzyma zaproszenie od kogoś kto go posiada lub wygra w jakichś konkursach)
-Nigdy samsunga (kilku znajomych i osób z rodzinki narzeka). LG e975... rozmyślałem już wcześniej, ale jednak możliwość taką odrzuciłem
-Lumie nie mają kart pamięci a 32 GB może mi nie wystarczyć
Od kilku tygodni wygrywa póki co Xperia Z. Ale jeszcze poobserwuje
zakupiłem G2 (duże nie mini), przekracza budżet ale ogólnie jest kosa. Śmiga aż miło, ekran na wypasie, wygląd i jakość wykonania supcio, tyle co boli troche brak slotu na karty SD ale to już zależy co kto potrzebuje
Ostatnio zmieniony przez [P]*Kruger 2014-06-07, 00:19, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Polecam Samsung Galaxy S4 lub S4 mini. Sam mam S4 mini i bardzo dobrze się sprawuje, a S4 dużo się bawię, bo ma go kilku moich kolegów. Cena przystępna, bo w plusie wytargowałem się na 380 zł Polecam!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum