Ogólnikowo nie wiedziałem gdzie się z głosić ale w końcu wybrałem że zrobie to tu. A więc, jak już pewien czas temu pisałem w dziale urlopy - padła mi grafa. Coraz mocniej tęsknie za Wami i CF'em, chętnie jak zawsze bym sobie popykał. Powoli napływa hajs na grafe ale ani nówki ani przez allegro czy inne duperele nie chce kupować. Szukam między znajomymi, wśród obcych ludzi ale z Warszawy żeby coś dobrego w ładnej cenie złapać. Ale pytanie też do Was, czy ma ktoś może grafe której nie używa i chętnie by ją sprzedał w dobre ręce? Oczywiście poszukuje GTX w generacjach 660+, 760+ itd w cenie też nie oprużniającej mnie do zera Więc jeśli ktoś by miał coś odpowiedniego żeby znowu szczylać hetufy w CF'ie to chętnie bym sięzapoznał z ofertą. Pozdrawiam
jaka to cena zadowalająca? bo mam 760 od EVGA w wersji SC (kręcona fabrycznie) na autorskim chłodzeniu, karta ma pół roku (wymienili mi na nową jak moje 580 zdechło po prawie 4ch latach, dlatego kocham EVGA ).
Bruner, takie rozwiązanie też jest dobre Kruger, ja Ci powiem szczerze że szukam tak w pułapie do 400-450 zł, i w sumie masz ciekawą grafike ale wątpie że moja cena by Cie interesowała
Nie powiem, obie propozycje ciekawe. Coś napewno w najbliższym czasie będe mocniej się rozglądał jak pieniążki napłyną ale dzięki chłopaki za pomoc Pozdrawiam
Bruni nie sztuką jest znaleźć taniej kilka zł, ta ode mnie jest kręcona fabrycznie i na lepszym chłodzeniu, nie myślałeś chyba że wybrałem ją pierwszą z brzegu
Wolę "palyta" od "gigabyta" a te kilka "hyrców" dużej różnicy nie robi...
Ponadto, osłonka jest lepiej dopracowana, a wiatrak to tylko jeden może się "zepsić"
Właśnie ostatnie pare dni próbowałem zebrać troche funduszy ale nie mam możliwości na kupienie nowej Z dymem nie poszła, korzystam z niej cały czas, tylko ten wiatraczek w ogóle nie działczy Gwarancja na kompa i podzespoły skończyła się więc nie mam co z tym kombinować a tak to nawet nie wiem jaka jest możliwość naprawy samego wiatraczka
Na Twój problem mam już 3 rozwiązania:Zawsze możesz założyć alternatywne chłodzenie, sam tak robiłem
Można jeszcze zamontować jakiś odpowiednik tego wiatraczka.
Reanimacje obecnego też sÄ… możliwe: rozebrać → przesmarować → zÅ‚ożyć
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum