Proelium[PL] Strona G³ówna
Portal  Szukaj  U¿ytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
WoT
Autor Wiadomo¶æ
id:26 

Wys³any: 2011-01-11, 11:30   WoT

WorldOfTanks

gra bardzo ciekawa i dosc trudna trzeba miec troche cierpliwosci do dyspozycji mamy 3 typy pojazdow:
Czolgi: lekkie srednie ciezkie
Niszczyciele czolgow
Dziala samobiezne
bardzo ciekawy system badan gra warta poswiecenia czasu
http://www.youtube.com/wa...feature=related

jesli ktos ma ochote zagrac nie na probe tylko zeby pograc niech napisze do mnie bo sa tylko 3 klucze

id:744 

Wys³any: 2011-01-11, 15:02   

te te ty masz tylko jeden a ja dwa więc do mnie też pisać a z oprawcą podejmiemy decyzję kto dołączy do naszego teamu :P

id:21 

Wys³any: 2011-01-11, 16:09   

moj nick ten sam co w cfie ;)
Mam: PZIV, T-34 85, T-14 i Bisona

Camper 

Wys³any: 2011-01-12, 03:06   

Jeżeli chcecie sie trochę hardcorowo pobawić czołgami to polecam tzw. tank maps w Red Orchestra. Tylko tam żeby coś osiągnąć potrzeba conajmniej dwóch w obsadzie czołgu.

a w dupe 

Wys³any: 2011-01-12, 08:47   

Polecam Wam koguciki zachowac spokoj i jesli ciaglee chcecie sobie o grze porozmaiwac, to niema problemu, ale robci to troszke inaczej, a jak macie Assasin i Marcin zbyt malo lat na ta gre, to najlepiej dajcie sobie spokoj i grajcie w CFa, jesli usuniecie tych, jakze madrych postow sie nie podoba, to wieczorem bede na vt se pogadac mozemy, a no i Assa, jestes starszy, zachowuj sie jak kolo, a nie jak dzieciak, ty Marcin tez, bo cos w was agresywne emocje przez te czolgi wychodza.

No spam, no cry.

Wys³any: 2011-01-12, 08:53   

zes sie dojebal tej gry....

id:744 

Wys³any: 2011-01-12, 10:28   

ok usunołeś wyzwiska ale po kiego hu..... usunołeś nazwy czołgów co ?????????
mam swoje problemy w domu i wogule ( wtajemniczeni wiedzą ) a po 2 tak mnie wychwali żeby mówić szczerze co się myśli i dalej to będę robił bo nikt nie wymusi na mnie cenzury dlatego napisałem to co napisałem i bede pisał dalej jeśli ktoś coś poskoczy do mnie lub do kogoś a to ze marcinek się przechwalał to napisałem prawdę . POZDRO :)

a w dupe 

Wys³any: 2011-01-12, 10:50   

To se /sprzedajê siê pod latarni±/ pisz cwaniaku, a twoje problemy zostawiaj w domu, a nie mi je wypominaj, bo mnie one /mam ma³ego wacka/ obchodza, tak jak moje ciebie, a jak sie nie podoba, to kij ci w oko, naucz sie pisac jak dorosly a nie jak niedorozwoj, macie do mnie same zastrzezenia, nie Oprawca nie dojebalem sie, jakbyscie pisali jak dorosli temat jest nie ruszony, co widac do pewnego momentu, taa, usunoles, a czemu? co /sprzedajê siê pod latarni±/ pamiec zawodzi jakie tam dopiski byly? Jak sie nie bedziecie ogarynac to i ja nie bede sie raczej zbytnio hamowal,, a jak ci sie zacznie chec na spamowanie, niewiem, w drodze jakiegos odwetu, to dlugo sobie nie popiszesz

assasin napisa³/a:
ok usunołeś wyzwiska ale po kiego hu..... usunołeś nazwy czołgów co ?????????
mam swoje problemy w domu i wogule ( wtajemniczeni wiedzą ) a po 2 tak mnie wychwali żeby mówić szczerze co się myśli i dalej to będę robił bo nikt nie wymusi na mnie cenzury dlatego napisałem to co napisałem i bede pisał dalej jeśli ktoś coś poskoczy do mnie lub do kogoś a to ze marcinek się przechwalał to napisałem prawdę . POZDRO :)

lolz /sprzedajê siê pod latarni±/ 2 latka, pisz jak pisales, to w koncu nic nie napiszesz, a jak dorosniesz do rozmowy glosowej, to zapraszam wieczorem na vt, a nie dalej spamujemy w tym temacie.
Ostatnio zmieniony przez Wdupiemampro 2011-01-12, 10:52, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

ona to ma 

Wys³any: 2011-01-12, 12:10   

Ogarnijcie siÄ™ do cholery :564:

Wys³any: 2011-01-12, 13:18   

a jak ktos chce grac to niech pisze w tym temacie :)

nie przeklinac tutaj tyle

Camper 

Wys³any: 2011-01-17, 17:36   

Dobra czy w tej grze jest jakiś friend system? Mam konto i całkiem nieźle mi idzie gra ruskimi czołgami. Jestem szczęśliwym posiadaczem BT-2 i AT-1 (i połowy kasy na SU76 albo BT-7). jakby co moja ksywa w grze (uwaga o dziwo) maxiz.

Wys³any: 2011-01-17, 19:18   

jest po lewej na dole masz wpisujesz nick wyszukujesz i dodajesz

Camper 

Wys³any: 2011-01-17, 19:22   

Dzisiaj otworzyli europejskie serwery. Ja siÄ™ tam przenioslem.

id:9 

Wys³any: 2011-01-17, 20:31   

póki kompa bede mieć w naprawie to wota sobie od puszcze za bardzo pamięciożerny jest

Wys³any: 2011-01-18, 14:17   

a teraz jeszcze 2 dni kasy x10 i exp x5 :D ja juz 2lev wbilem pojazdow od wczoraj :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: