My z ekipą już standardowo... Piwa - Pils, Żubr, Warka, Żywiec <3 , Dębowe mocne
Wódka - Smirnoff, Nemiroff , Wyborowa
Lubie też raz na pól roku naleweczki xD Malinową ostatnio piłem i kur ... ZŁOTO!
Lubimy też whisky, tequile, spirytus czysty/rozrobiony, Winka typu Carlo Rossi xD
W sumie to Zołądkowa De Luxe, Zubrówka, Finlandia, Sobieski, Wyborowa i Krupnik są dobre ;D ale najlepiej zimne piwko powolutku i z rozsadkiem pic bo rano kara boska
Warka Strong, patyk, Soplica, patyk, Sobieski, patyk, patyk, patyk - to zestaw numer 1 xd taki przeciętny
Keniger, patyk, leśny dzban, patyk, żołądkowa gorzka, patyk, spirytus - to taki jak jest biednie xd
Johnie Walker, Gin Lubuski, Cin Cin, Carlo Rossi, Tequila, patyk - to jest full wypas, oczywiście musiał być patyk xd
Wczoraj znowu piłem Jeżynkę z Tesco... nie no miód idzie się zakochać w tym smaku.
Polecam wam piwko Grand Imperial myślę że 4,50 za butelkę nie jest za dużym obciążeniem każdej kieszeni. A jeśli ktoś ma blisko Real`a to polecam małe piwko Gniewosz, ale czarne bo ma delikatny posmak kawy.
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach Nie moesz zacza plikw na tym forum Nie moesz ciga zacznikw na tym forum