nie pasuja mi te fredzle przy fragu /mam ma³ego wacka/ to wyglada lepiej jakby jakies zblizenie jak mu siada kula w leb i potem to przyspieszenie muzyki i nastepny frag
Krytyka jak najbardziej wskazana, byle kulturalna Eksperymentowałem z efektami po prostu No i ten "spinerek" w sumie głupio wygląda xd Przynajmniej wiem co ominąć następnym razem
Saviola ma to do tego ze sam nie zrobi lepszego ale latwo krytykuje
Na razie korzystaj z efektów które umiesz robić i ucz się nowych a z czasem będziesz dopiero wiedział co pasuje a co nie(jaki efekt). Jak zmontujesz kilkanaście.Na razie po prostu montuj
no to więc tak, kliknąłem w link i poszedłem po popcorn no bo co za ogladanie bez popcornu, nie było mnie dosłownie pół minuty a gdy wróciłem było juz po filmie No kastro a co by było gdyby ktoś chciał pójść do sracza? Nie ma możliwości żeby się wyrobił hehehe
Saviola ma to do tego ze sam nie zrobi lepszego ale latwo krytykuje
Na razie korzystaj z efektów które umiesz robić i ucz się nowych a z czasem będziesz dopiero wiedział co pasuje a co nie(jaki efekt). Jak zmontujesz kilkanaście.Na razie po prostu montuj
NIe umialbym zrobic ale widze co jest nie tak... Napiszcie mu wszyscy ze jest dobrze to nastepny FM bedziecie ogladac spinery zamiast fragow...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum