Proelium[PL] Strona G³ówna
Portal  Szukaj  U¿ytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Animal Pictureshd AppClip
Autor Wiadomo¶æ
Aliron 

Wys³any: 2011-10-21, 16:09   Animal Pictureshd AppClip

jak coś jest nie tak to proszę o wyrozumiałość :)

http://www.youtube.com/wa...nel_video_title

AWM / XM8 

Wys³any: 2011-10-21, 16:58   

Fajnie ze wzioles z Thousand foot krutch piosenke :)

a w dupe 

Wys³any: 2011-10-21, 17:19   

krotkie ale bajer :) dobre jest

id:27 

Wys³any: 2011-10-21, 18:22   

Sony Vegas czy używałeś czegoś innego do obróbki? I chyba to twój 1 filmik. No, nieźle jak na 1 raz, ale trochę błędów jest.

No to tak, jeśli chodzi o końcówkę:
-na końcu filmiku muzyka powinna się "wyciszać", jeśli jest to środek piosenki (czyli coraz ciszej, aż zaniknie całkowicie, tak około 2-5 sek)
-podobnie z akcją, ona również powinna "wygasać" (czyli np kilkusekundowe zanikanie do czerni)

Reszta:
-za szybko przeskakujesz z momentu zabicia przeciwnika na powtórkę tej akcji z 3 osoby np. akcja na BW w 20 sekundzie
-około 34/35 sekundy... uciąłeś kawałek tej akcji na BW z 3 osoby, GR nie zdążył zabić trzeciego i już przeskoczyłeś do następnej
-akcja na porcie z 36 sek... takie szybkie przewinięcie nie wygląda zbytnio dobrze, lepiej było puścić to z 1 osoby w normalnym tempie lub lekko przyspieszonym i na ostatnim fragu spowolnienie.

Po kilku zrobionych filmikach będziesz mniej więcej wiedział już jakich efektów, przejść używać itd. Trochę praktyki i będzie dobrze.

Hardstyle !!! :D 

Wys³any: 2011-10-21, 18:24   

Krytyk się znalazł kur** ... dla mnie - zajebisty ! :)

Sam może kiedyś zrobię z akcjami na G.M jak będę w formie :)

Ogólnie filmik oceniam 8.5/10.

id:27 

Wys³any: 2011-10-21, 18:28   

Bez krytyki się nie rozwiniesz :P Poza tym skomentowałem to w celu zmotywowania Skrillsa do montowania lepszych filmików. :P

Aliron 

Wys³any: 2011-10-21, 19:01   

ja krytyki własnie potrzebowałem gdyż się uczę :) a i TFK to ja uwielbiam tak jak DBA :) z nimi walne 3/4 filmików :)

AWM 4ever 

Wys³any: 2011-10-21, 19:25   

dla mnie prawie nic nie bylo widac przez te efekty ..
TrochÄ™ za duza zmiana kolorow !

Wódz naczelny 

Wys³any: 2011-10-21, 19:32   

tiaaa lepiej dorzucić kontrastu, troche ściemnić i już masz piekny filmik z CFa jakich pierdyliardy na YT... sam pomysł dobry, kwestia dopracowania efektów , klimat przez to inny, nie taki jak wszedzie ;) działaj młody, nie powiem że świetny filmik bo taki nie jest, ale to pierwszy filmik więc eksperymentuj i testuj, jak nie braknie ci zapalu to w końcu powstanie coś co zamknie buzie "wielkich producentów filmowych" z cf.pl ;)

Aliron 

Wys³any: 2011-10-21, 20:03   

wielkich filmowców? masz na myśli chyba dixona XD

Wódz naczelny 

Wys³any: 2011-10-21, 20:13   

to akurat jeden z kilku sr**ących wyżej niż dupe mających ;) panowie reżyserzy których to Kastro położył swoim 3 czy tam 4tym filmikiem w karierze :D szczęki opadły, głosu brakło :lol:
Ostatnio zmieniony przez [P]*Kruger 2011-10-21, 20:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

Aliron 

Wys³any: 2011-10-21, 21:15   

:-D troche poprobie tego movie i sie wdrąże ... narazie potrzebuję akcji... life i save ;/... macie moze cos?

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: