No wiec dlaczego wole grac na EU? wlasnie dlatego:
Co robia fpsy 50-100 [na NA mam 30-50]:
1. Tutaj poszedl wczoraj kik aby zdarzylem ssa zrobic i BB NOOB:
2. lecim dalej:
3. tutaj jak widac Nawet Shakal nie byl w stanie farmic:]
bylo tak:
a skonczylo tak:
4. Kolejny ladny EE:
5. Ale tb na 8 nie dalem rady ani razu^^ zawsze po 7 ale aby jeden SS:
6. Noi dzisiejsze ratio i Moje ACOUNT:
Honor bad - to jest zjebane bo CF CILIENT ERRORy wliczaja sie do dezercji... Sam nie wychodze..
Eniu + dobre FPSy i tak sie gra.. Pierwszy raz od dawien dawna chce mi sie nakurwiac bic tego EXPa i dlatego chce przy nicku miec Proelium! a przy okazji ratio 2.0 na koncie daje wielka motywacje aby to utrzymac i gram tylko S&D.
1. Tak cisnąłem klan "pony", że zgarnąłem kicka
2. Pisanie przeze mnie na GM "f12 kids" lub macro "Stop Crin, Learn2Play, Report and Shut Up" nic kompletnie nie daje, po kilku sekundach zgarnąłem kicka (takich ss byłoby więcej, ale nie chce mi sie wszystkich wstawiać )
3. tugasy ftw!
4. SS pośrednio do Enia, który uważa cefo za najlepszy Polski skład :o Jeśli się chce to można Prawda Wallter? Po za tym majma pokazuje swoją kulturę i cierpliwość (w poprzedniej rundzie zostałem sam na 3, więc posiedziałem sobie w bazie, dzięki czemu wygrałem rundę )
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum