Akcje nagrywane frapsem prosto z gry też są mile widziane.
Wystarczy je skonwertować jakimś programem do formatu WMV HD.
-------------------------------------------
Wzór:
link do powtórki: (proszę wgrywać na multiupload lub na megaupload. Nie na mediafire gdyż sie coś psuje)
IGN ( nick gracza w grze):
Mapa:
Runda: GR-BL
Rodzaj fragów: (np TB AWM 4k)
PS:.. Proszę o przypięcie tego tematu nie zamykanie i nie spamowanie byle czym. (Wszelkie pytania kierować do mnie na TS3 lub na PW na forum)
Ej ja zadam pytanie tutaj dla informacji niewiedzacych. Mam Ci wysylac caly plik CFReplay podpisany w ktorej rundzie przy okazji co i jak?
I takie drugie pytanie. Jakis program do zmiany formatu .cfr na .wmv ktos zna i moglby tutaj linka wrzucic? Fraps mi nie pojdzie ale z replayow bym powycinal moje piekne akcje
eniek ale jak zmienisz format pliku to nie da sie go odpalić pozniej jako replay w grze i nie da sie go edytowac, a nie każdą akcje by wykorzystywał z widoku pierwszej osoby więc było by to utrudnienie. Lepiej jednak poprostu podpisywać która runda jest jak idzie dobra akcja i tyle
Czaje no to ja tak zazwyczaj podpisuje te replaye. np. 2:7 awm 5 kill ^^
Tylko jest motyw taki ze ludzie zmieniaja .cfr na .wmv i uzywaja moviemakera do sklejania fragmovie. I tak mnie zastanawia czy ktos z klanu tak robil kiedys
Skrills nie zapominaj że Proelium to też w głównej mierze klan G.M, z tego też jesteśmy dość rozpoznawalni na scenie CF NA , także jakieś ciekawe kille na tym modzie powinieneś uwzględnić ,chodzi mi tu o broń białą. Tu masz mały replay ode mnie z dzisiaj, akcja właśnie bronią białą.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum