Cześć.
Chciałbym zacząć swoją przygodę z nagrywaniem filmów i ich obrabianiem. Jeżeli ktoś ma jakiekolwiek pojęcie i pomocne programy proszę pisać tu lub do mnie na pw.
Jeżeli możliwe wysyłajcie linki do programów i poradników.
Interesują mnie programy do nagrywania (coś innego niż fraps, co nie zjada 50fps w grze.)
Jeżeli jest w klanie jakaś osoba, która kiedyś nagrywała i to lubi proszę pisać na pw.
mu nie chodzi o program do obrobki tylko o program do nagrywania
z regoly frapsa sie uzywa ( wiekszosc ludziakow tak robi i zazwyczaj graja na 30-40 klatkach na s) no coz innego nie znam ale przy dobrze skonfigurowanym frapsie mozna wyciagnac te minimum 30 klatek nawet na slabszym kompie
Action! , DXtory, Afterburner (każdy z tych programów mniej męczy kompa niż fraps, mają więcej możliwych ustawień oraz kodeków, ale i nagrywają w minimalnie gorszej jakości, chociaż dużo zalezy od zastosowanych kodeków właśnie i kompresji)
Chodziło mi że dla mnie jest najprostszy w obsłudze, a nie dla każdego, sory mój błąd Do Sonego wystarczy pościągać różne dodatkowe efekty których jest masa na YT i tylko sklejać
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum