Proelium[PL] Strona G³ówna
Portal  Szukaj  U¿ytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
Przesuniêty przez: Eniuch
2014-04-07, 22:21
Jaki Laptop wybrać
Autor Wiadomo¶æ
Obieram pyry z/w 

Wys³any: 2013-06-18, 22:39   

Zapewne Malibu znasz tylko kilka 'dobrych' firm robiących sprzęt 'gamingowy' ale uwierz mi, że to jest największy syf na rynku. Pewnie powiesz mi, że opinie o tym sprzęcie są zajebiste. Dlaczego? Proste, ludzie testujący ten badziew dostali pieniądze za to, że napisali same dobre opinie. Za samą markę 'Steelseries' płacisz dodatkowo 100 zł.

id:1104 

Wys³any: 2013-06-18, 22:48   

Ze słuchawkami shiXe ma sporo racji ale w tym przedziale cenowym aż tyle za markę nie płacisz, nie jest aż tak źle. Kinzu nie warto. Dużo lepiej kupić coś sprawdzonego z dobrym sensorem. Na przykład Logitech G400 jeżeli nie przeszkadza Ci jej wielkość. Torbę miałem odradzać bo ... to Razer. Jednak na zdjęciach wygląda ładnie więc rób jak chcesz.

Wódz naczelny 

Wys³any: 2013-06-18, 22:55   

odpimpaj sie od Razera :P męcze Destructora już 2 lata (a miala sie wytrzeć po pół roku podobno), DA też jak narazie daje rade (co nie zmienia faktu że wiecej nie kupie bo bede chciał sprobowac czegos nowego)
Słuchawki, temat rzeka, na forum mamy chyba kilka topiców o tym

Pubstar ! 

Wys³any: 2013-06-18, 23:23   

Słuchaweczki jakbym miał kupować to Sennheiser :D A myche kup sobie Inteli 3.0 :lol:

Wódz naczelny 

Wys³any: 2013-06-19, 00:27   

Wovn Senki za cene <200zł szału nie robią, dopiero wyżej jest ciekawie (jeśli o dużych słuchawkach mówimy, bo pchełki Senka są całkiem przyjemne, mam CX300 od kilku lat już, i potrafią rozerwać banie podpięte pod odpowiednie źródło)

Pubstar ! 

Wys³any: 2013-06-19, 01:04   

Mówię o PC 350/360 :D

@Edit Te na górze są oczywiście drogie :D Ale można PC 320 Polecam :D
Ostatnio zmieniony przez Comebackkid 2013-06-19, 01:22, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz  

World of Tanks 

Wys³any: 2013-06-19, 08:58   

wczoraj bylem na tych słuchawkach ss i powiem ci dobrze mi sie gra w nimi narazie nei narzekam zobaczy co czas pokaze jesli popsują kupie inne np asus orion :) a co do myszki miałem kiedys kinzu zanim mi w szkole ukradli i nie narzekałem miałem ją 1.5 roku i super się grało :) co do ceny wiem ze przeginają ale trudno ja i tak za wszystko płace taniej bo w euro :)

id:1104 

Wys³any: 2013-06-19, 11:49   

Nie kupuj Asus Orion, dużo bardziej będziesz zadowolony z Sennheiser albo Creativ Aurvana Live.

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: