z deagla? Jak tak to gratuluje w prorównaniu z riflami czy smg.... Bardzo ładny wyczyn.... BTw jako, że gram mało na EU, a NA mało kto ogląda to też się wyróżnie jako jeden z lepszych w ESL GM (nie chwaląc się ):
Od Niedzieli zaczynam z powrotem grę na EU, także chętnie zagram z kimś S&D (słaby jestem i mam bronie jakie mam ale dla śmiechu czemu nie), oraz nie mówiąc oczywiście GM.... Jak coś do wszystkich nowych (jak i starych) startujemy w niedziele z powrotem treningi GM godz. 17:00, Zachęcam ludzi do spróbowania tego moda, chętnie pokażemy wam techniki, oraz wszelkie sposoby na zabijanie.. pozdrawiam
Screen z turnieju eWojownik, pierwszy mecz przeciwko NINJA, KOKOS i ich kidy
W niedzielę postanowiłem zrobić wyjątek i zapisywać screeny z puba. To są screeny tylko z JEDNEGO dnia. Z puba nie wrzucam 5k bo byłby za duży spam.
17 HS to trochę mało jak na tyle fragów więc nie wrzucam końcowego SS
Tutaj byłoby lepiej ale poleciałem
Sporo headshotów
Byłoby więcej ale kick
Tu już nie mogłem zrobić wyniku, za długo przed kompem
/edit trochę rozmazane bo żaden znany mi hosting nie przyjmuje SS fullHD (~5mb) i musiałem kombinować i zmniejszać.
[ Komentarz dodany przez: bruner: 2013-07-15, 23:14 ]
zainstaluj sobie IrfanView i zapisz zrzuty w jpg, zdecydowanie mniejsze pliki
Ostatnio zmieniony przez Spirittt 2013-07-15, 12:05, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum