Wys³any: 2013-09-05, 00:48 Ciekawe gry przeglÄ…darkowe
Szukam jakiejś spokojnej gry przeglądarkowej póki nie naprawie kompa. Jakiś ciekawy mmorpg w rzucie izometrycznym lub z grafiką 2D. Byle nie wawa i żadnych symulatorów farmy.
to jest w co maniaczyłem ... chociaż nie wiem czy przy twoim kompie RuneScape ci pojdzie ... ale jak tak to dam ci jakies itemy na start bo mam pawie max lvl :3
ja chcecie jakÄ…Å› fajnÄ… grÄ™ przeglÄ…darkowÄ… Polecam Pimpland
Link:
http://pimpland.pl/
Opis:
Pimpland to darmowa gra online, która daje Ci wiele możliwości! Zarejestruj się, wybierz postać i zacznij napadać, prowadzić biznesy, fabryki dragów, bierz udział w wyścigach ulicznych i wiele innych.
www.lordofultima.com początki są trudne, potem wciąga i ciężko jest zrezygnować na szczęście udało mi się to po 2 latach ( 3 tyg temu zrezygnowałem) Gra się znudziła, może wrócę jak odpocznę.
Zaznaczam jednak że trzeba troche czasu jej poświęcać szczególne gdy ma się więcej miast.
Ostatnio zmieniony przez WarninG1 2013-09-05, 17:18, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Jest to gra w której tworzysz swojego piłkarza, wybierasz pozycję na której ma grać. Dołączasz do klubu, wbijasz potencjał, sprzedajesz - kupujesz itemy. Trenujesz !
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum