Ja wielu z Was zauwazylo, a takze wie od ponad 2 miesiecy ja i bardockk
gramy na ESL dla gamingu 31337. Jest to gaminig ktory ksztaltowal sie glownie na
CODzie, a swoje pierwsze kroki stawial na Quake'u w 2001 roku chyba.
Dogralem sie do teamu menadzerskiego tam i do czego daze..? Jak juz wspominalem
na zebraniach chcialbym aby z czasem Proelium zmienilo sie w takie cos.
Z tym ze w parze ida koszty finansowe, co prawda na pczatku nie wielkie, ale
w przypadku duzych sukcesow podleglych druzyn moze byc calkiem sporo. Dlatego
szuka sie sponsorow itp. Robie proelium jednym z oficjalnych partnerow 3G, co
da wieksze promo takze dla Naszego klanu. OStatnio pod 3G udalo Nam sie ogarnac
sponsoringi na stronke, TSa, koszulki na LANy, premiumki na ESL, a takze czlowieka
ktory za osiagi bedzie sponsorowal wyjazdy na Areny Cybersportu. Pracujemy nad
zorganizowaniem wiekszego sponsoringu np. na sprzety, lecz za tym idzie duza aktywnosc
druzyn podleglych oraz sukcesy w lidze swiatowej. Na chwile obecna mamy druzyny:
- COD4 (w rozsypce)
- CS:GO
- CF
- LoL
a takze kilka dni temu wciagnelismy pod siebie czeski gaming dzieki czemu zyskalismy
dobra druzyne COD2. Szukamy druzyn:
Co do lola to też bym się tam zapisał czy cos bo moja ogólna kariera w lola to ponad 3 lata z przerwami ale ostatnio regularnie gram także myśle ze cos bym mógł zdziałać ;D
w tym tygodniu proelium stanie sie oficjalnym partnerm 31337. pracuje nad konkretna prezentacja wiedo gamingu ze wzgledu wymagan sponsorow takich jak samsung, acer, dxracer, tiger energy drink z ktorymi mamy przetarte juz szlaki i wszystko jest na dobrej drodze. wiecej szczegolow wkrotce.
Ostatnio zmieniony przez eNiuCh 2013-11-14, 17:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum