posiadam sidewindera i z czystym sumieniem polecam, ładne wykonanie, fajne podświetlenie które nie wali po oczach w nocy, prosta konstrukcja bez mega fajerwerków
Co do myszki, miałem Logitech'a G400, fajna mycha, ale kształt nie dla mnie. Tydzień temu dostałem Razer'a Deathadder 2013 (za free) i bez porównania stwierdzam, że bije on G400 na głowę, więc jak nie masz na myszkę ponad 250-300 zł to wybieraj pomiędzy G400 a Sidewinder (nie pamiętam modelu).
W każdym bądź razie polecam takie firmy jak: Logitech, Razer, SteelSeries, ZowieGear, Sidewinder inne "gejmingowe" myszki to strata pieniędzy, urządzenia te mają kiepskie sensory... Jeszcze dobrą opcją jest a4tech X7 prawdopodobnie.
To jest oczywiście moje zdanie, inni mogą twierdzić, że tanie myszki są ok, ale ja się przekonałem, że warto wydać na mychę ponad 200 zł.
Do tego warto zainwestować w podkładkę, najpopularniejsza to Steelseries Qck+ (około 60-70 zł) wymiary 45 cm X 40cm.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum