Wys³any: 2015-01-08, 14:02 Studia informatyczne , projekt (programowanie) POMOCY! :D
Witam , czy jest w klanie informatyk który ogarnia programowanie? Niestety nie mogę sobię poradzić z projektem
A oto info:
"Sortowanie plików zawierających znaki przez łączenie naturalne."
Komentarz do projektu: program może symulować pliki np. z pomocą tabeli albo wektorów, nie trzeba korzystać z prawdziwych.
Głównym zadaniem projektu jest wizualizacja, tzn. trzeba pokazać jak działa algorytm.
Program powinien pokazywać algorytm krok po kroku, np. łączenie kolejnych par po naciśnięciu klawisza albo po opóźnieniu.
Do nauki siÄ™ zabierz, a nie szukaj znajomych, co zrobiÄ… to za Ciebie
Jak byś czasem nie wiedział jak zadowolić swoją kobietę, to chętnie Ci w tym pomogę
W C++ mam napisać edytor graficzny z wielomianem ktory mozna obkręcać w środku. W nastepnym tyg bede to robić. Myślę , że sobie poradzę. Jakby co to będę się Cb pytać o wskazówki
Ostatnio zmieniony przez JaTuRzadze 2015-01-09, 16:03, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum