Ktoś może domyśla się co mi w kompie jeblo, nie startuje mi wg system monitor się nie odpala i nie ma tego dźwięku startowego zmienilem kartę graficzna i nic zmienialem plyte glowna i tez nic caly czas to samo ma ktoś pomyśl co moglo się rozwalic ?
Wszystko się kręci , zmienilem procka kartę graficzna plyte glowna i jest caly czas to samo czyli może być to dysk twardy albo zasilacz może nie dawać odpowiedniego napięcia ? Podlaczony
Dzisiaj u mnie w klasie znajomek uderzył z tym samym problemem, a sprawdzenie podzespolow moze byc jedynym rozwiazaniem jak zmieniles plytke i grafe i nic, moze byc to blad na dysku, procek, ram, wszystko, podzialaj z czesciami, odlaczaj za kazdym razem cos innego i tak dojsc mozesz do problemu, ja tak u siebie kiedys zrobilem jak mi sie kazik nie odpalal, jak u Ciebie, i po zmianie portu na plycie glownej do ktorego HDD bylo podpiete, okazalo sie, ze dysk mam "BAD" Ale dziala narazie i odpala sie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum