Proelium[PL] Strona G³ówna
Portal  Szukaj  U¿ytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat :: Nastêpny temat
problemy z kompem
Autor Wiadomo¶æ
id:1114 

Wys³any: 2016-11-22, 14:02   problemy z kompem

Ktoś może domyśla się co mi w kompie jeblo, nie startuje mi wg system monitor się nie odpala i nie ma tego dźwięku startowego zmienilem kartę graficzna i nic zmienialem plyte glowna i tez nic caly czas to samo ma ktoś pomyśl co moglo się rozwalic ?

6^6*656-3427+12! 

Wys³any: 2016-11-22, 22:39   

zasilacz? wiatraki się kręcą? masz podłączonego buzzer'a (maluśki głośniczek do wydawania pisków)

id:1114 

Wys³any: 2016-11-23, 13:24   

Wszystko się kręci , zmienilem procka kartę graficzna plyte glowna i jest caly czas to samo czyli może być to dysk twardy albo zasilacz może nie dawać odpowiedniego napięcia ? Podlaczony

id:1429 

Wys³any: 2016-11-23, 14:34   

mozliwe ze kosci ramu

Serek 

Wys³any: 2016-11-23, 23:46   

Dzisiaj u mnie w klasie znajomek uderzył z tym samym problemem, a sprawdzenie podzespolow moze byc jedynym rozwiazaniem jak zmieniles plytke i grafe i nic, moze byc to blad na dysku, procek, ram, wszystko, podzialaj z czesciami, odlaczaj za kazdym razem cos innego i tak dojsc mozesz do problemu, ja tak u siebie kiedys zrobilem jak mi sie kazik nie odpalal, jak u Ciebie, i po zmianie portu na plycie glownej do ktorego HDD bylo podpiete, okazalo sie, ze dysk mam "BAD" :D Ale dziala narazie i odpala sie :D

6^6*656-3427+12! 

Wys³any: 2016-11-24, 00:10   

jak byś miał jeszcze te dźwięki z buzzer'a, to by rozwiązało problem ;)

id:1429 

Wys³any: 2016-11-24, 12:53   

Zamien ramy, wloz w inne porty co byly predzej u mnie dzialalo jak mialem podobny problem

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: